На 20-ти декември 2014 стълбите на стадион Васил Левски ще се превърнат в арена на международно сноуборд събитие. Кинк-натите рейлове ще съберат джибъри от няколко държави, което обещава да е интересно, както за каращите така и за дошлите да позяпат. Ето и прес-съобщението за събитието:

Чудил ли си се какво ще стане, ако можеше да караш сноуборд в центъра на София? Ако отговорът е ДА, тогава ела на 20.12.2014 на стълбите до Националния Стадион „Васил Левски“. С помощта на няколко тона сняг, докарани директно от планината, ще се проведе единственото по рода си сноуборд състезание в България за тази година – HIT THE KINKS. Новото трасе, съчетаващо в себе си множество градски елементи, ще осигури на публиката невероятно зрелище, а най-добрите български фристайл сноубордисти, както и участниците от чужбина, ще се борят за наградния фонд от 1 000 Евро в брой. За това кой се справя най-добре ще следят български и международни съдии, дошли специално за събитието. HIT THE KINKS ще даде силен старт на сезон 2015, ден преди световния ден на сноуборда. Събитието е подкрепено от Столична община като част от кампанията „София – Европейска столица на спорта 2018”.
Всичко ще започне в ранния следобед на съботния ден с много трикове, музика и добро настроение. Заедно с това посетителите ще имат възможност да се възползват от наградите и специалните предложения на спонсорите, както и да усетят атмосферата на едно истинско сноуборд състезание от световна класа в центъра на София. Следете хаштага #HitTheKinks и събитието във Facebook, за да сте в течение с последните новини, свързани с HIT THE KINKS.

Ще се видим там!

HIT THE KINKS във Facebook: facebook.com/hitthekinks
Facebook event: facebook.com/events/528995053903640/

hit the kinks band poster