На емблематичната дата 1-ви юни, Скейт Парк София за втори път ще стане домакин на etnies „Back To The Future“ Session. Второто издание на събитието отново има за цел да обърне внимание на най-малките, като право на участие ще имат всички скейтери до 16 годишна възраст (включително).

Ето как ще се проведе състезанието:

Записване

Всеки желаещ да участва, трябва да бъде в Скейт Парк София най-късно в 10:00 ч. на 1-ви юни (събота), за да се регистрира и получи своя състезателен номер. Каската е задължителна, като ако нямаш собствена, от парка ще ти предоставят такава за периода на събитието.

Квалификации

Квалификациите ще се проведат между 10:30 и 13:00 ч., като всеки един от участниците ще има по два ръна, за да впечатли съдиите. Те на свой ред ще вземат в предвид само по-добрия рън, който ще определи дали участникът продължава към финалите.

Финали

Финалите ще започнат в 16:00 ч. Отново всеки един от достигналите до този етап участници ще имат по два рън-а. В 18:00 ч. ще бъде определен победителя в etnies „Back To The Future“ Session 2.

И сега внимание! Освен наградите за 1-во, 2-ро и 3-то място, etnies ще избере и един от участниците, който ще получи едногодишно спонсорство. Участникът не е задължително да бъде в призовата тройка, така че дай всичко от себе си – може да бъдеш спонсориран и без да си спечелил.

Best Trick Competition

След 18:00 ч. ще се състои и Best Trick Competition като най-добрият трик ще получи специална награда от Skullcandy.

Това обаче не е всичко. За десерт: премиера на новия сноуборд филм на Бороборд – The Progression Games.

1-ви юни (събота), 10:00 ч., Скейт Парк София – на фокус е бъдещето.

Галерия от първото издание на etnies „Back To The Future“ Session, където победител бе Васил Терзиев. 

Линк към страницата на събитието във Facebook.